Download Lagu Pamer Bojo - Dari Didi Kempot (4.48 M)

Pamer Bojo - Dari Didi Kempot

♫ Unduh lagu Pamer Bojo dari Didi Kempot secara gratisan. Lagu terbaik ✓ Pamer Bojo (4.48 m) dari ✓ Didi Kempot bisa anda unduh dengan mengklik tombol download diatas.

Jika lagu ✓ Pamer Bojo tidak bisa disetel, silahkan cari file unduhan nya dibawah yang di generate secara otomatis.

  • Didi Kempot - Pamer Bojo [official] (4.48)
  • Didi Kempot - pamer Bojo | Konangan Concert (29/09/19) (7.12)
  • Didi Kempot - Pamer Bojo | Bukamusik (6.16)
  • Salatiga Nyanyi Semua!! Didi Kempot [pamer Bojo] - Road To Kilau Raya (27/4) (5.25)
  • Didi Kempot ~ Pamer Bojo (lirik) (4.46)
  • Guyonwaton - Pamer Bojo Lirik (ciptaan Didi Kempot) (5.17)
  • Pamer Bojo | Didi Kempot | Dangdut Koplo Rgs (5.00)
  • Didi Kempot - Pamer Bojo, Live At (fib Ugm) (6.23)
  • Pamer Bojo Versi Cendol Dawet | Didi Kempot Live Sidoarjo (6.23)
  • Didi Kempot - Pamer Bojo - Live At Burn Out (6.27)
  • Nella Kharisma - Pamer Bojo [official] (4.53)
  • Nella Kharisma Pamer Bojo Versi Cendol Dawet (4.56)
  • Didi Kempot - Banyu Langit [official] (4.59)
  • Didi Kempot - Cidro [official] (4.21)
  • Didi Kempot Cidro, Banyu Langit, Pamer Bojo | Kumpulan Lagu Jawa Terbaik (51.13)
  • Spektakuler! Cendol Dawet Sama Didi Kempot [pamer Bojo] - Kontes Kdi Eps 9 (16/9) (5.39)
  • Spesial Lagu Terbaik Didi Kempot 2019 | Album Pamer Bojo ( Cendol Dawet ) (46.51)
  • Pamer Bojo - Guyonwaton Cover ( Ciptaan Didi Kempot ) (5.19)
  • Didi Kempot (godfatherofbrokenheart) - Pamer Bojo Cendol Dawet | Live Stadion Magetan (6.24)
  • Gara-gara Didi Kempot, Jakarta Terpapar Cendol Dawet (6.24)
  • Pamer Bojo - Didi Kempot (5.11)
  • Didi Kempot - Pamer Bojo Live Ugm Cendol Dawet Terbaru!!! (7.01)

Lirik Lagu Pamer Bojo Didi Kempot:

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Jika kamu menyukai lagu Pamer Bojo dari penyanyi Didi Kempot, belilah lagu Pamer Bojo di itunes.
Bagikan Ke Teman!!!
  • # Download Lagu Pamer Bojo - Didi Kempot
  • # Download Lagu Pamer Bojo - Didi Kempot Gratis
  • # Download Pamer Bojo - Didi Kempot MP3 Gratis
  • # Lagu Pamer Bojo - Didi Kempot Terbaru

Lagu Terkait: