(4.48 M) Download Lagu Pamer Bojo Didi Kempot

(4.48 M) Pamer Bojo Didi Kempot

Download lagu (4.48 m) Pamer Bojo Didi Kempot gratis dan terbaru. Lagu (4.48 m) Pamer Bojo Didi Kempot bisa anda download dengan klik tombol download diatas.

Jika lagu Pamer Bojo Didi Kempot tidak dapat diputar, silahkan cari di link dibawah yang di generate secara otomatis.

  • Didi Kempot - Pamer Bojo [official] (4.48)
  • Didi Kempot - pamer Bojo | Konangan Concert (29/09/19) (7.12)
  • Didi Kempot - Pamer Bojo | Bukamusik (6.16)
  • Salatiga Nyanyi Semua!! Didi Kempot [pamer Bojo] - Road To Kilau Raya (27/4) (5.25)
  • Didi Kempot ~ Pamer Bojo (lirik) (4.46)
  • Guyonwaton - Pamer Bojo Lirik (ciptaan Didi Kempot) (5.17)
  • Pamer Bojo | Didi Kempot | Dangdut Koplo Rgs (5.00)
  • Didi Kempot - Pamer Bojo, Live At (fib Ugm) (6.23)
  • Pamer Bojo Versi Cendol Dawet | Didi Kempot Live Sidoarjo (6.23)
  • Didi Kempot - Pamer Bojo - Live At Burn Out (6.27)
  • Nella Kharisma - Pamer Bojo [official] (4.53)
  • Nella Kharisma Pamer Bojo Versi Cendol Dawet (4.56)
  • Didi Kempot - Banyu Langit [official] (4.59)
  • Didi Kempot - Cidro [official] (4.21)
  • Didi Kempot Cidro, Banyu Langit, Pamer Bojo | Kumpulan Lagu Jawa Terbaik (51.13)
  • Spektakuler! Cendol Dawet Sama Didi Kempot [pamer Bojo] - Kontes Kdi Eps 9 (16/9) (5.39)
  • Spesial Lagu Terbaik Didi Kempot 2019 | Album Pamer Bojo ( Cendol Dawet ) (46.51)
  • Pamer Bojo - Guyonwaton Cover ( Ciptaan Didi Kempot ) (5.19)
  • Didi Kempot (godfatherofbrokenheart) - Pamer Bojo Cendol Dawet | Live Stadion Magetan (6.24)
  • Gara-gara Didi Kempot, Jakarta Terpapar Cendol Dawet (6.24)
  • Pamer Bojo - Didi Kempot (5.11)
  • Didi Kempot - Pamer Bojo Live Ugm Cendol Dawet Terbaru!!! (7.01)

Lirik Lagu Pamer Bojo Didi Kempot:

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Jika kamu menyukai lagu Pamer Bojo Didi Kempot, belilah lagu Pamer Bojo Didi Kempot di itunes.
Bagikan Ke Teman!!!
  • # Download Lagu Pamer Bojo Didi Kempot
  • # Lagu Pamer Bojo Didi Kempot Terbaru
  • # Download Lagu Pamer Bojo Didi Kempot MP3
  • # DownloadPamer Bojo Didi Kempot mp3 gratis

Lagu Terkait: